37 A-maaottelua pelannut Dele Alli joutui tiistain ja keskiviikon välisenä yönä hieman puolenyön jälkeen väkivaltaisen asuntomurron uhriksi. Kaksi kommandopipoin ja veitsin varustautunutta miestä murtautui väkivalloin Allin Pohjois-Lontoossa sijaitsevaan kotiin.

24-vuotiaan Allin seurassa oli neljä muutakin ihmistä, joiden kanssa hän oli viettänyt aikaa korona-ajan eristyksessä: Allin veli sekä molempien naisystävät, sekä yksi pelaajan pitkäaikainen ystävä.

Murtovarkaiden sanotaan lyöneen Allia rytäkässä kasvoihin. Hän sai lieviä kasvovammoja, mutta sairaalahoitoa ei tarvittu.

– Kiitos kaikista viesteistänne. Hirveä kokemus, mutta me kaikki olemme nyt kunnossa. Olen kiitollinen tuesta, Dele Alli kirjoitti Twitterissä.

Thank you for all the messages. Horrible experience but we’re all okay now. Appreciate the support.

Murtovarkaat saivat ryöstösaaliikseen koruja ja kelloja, ja pakenivat paikalta. Allin kodin turvana on valvontakameroita, ja niiden materiaali on jo poliisin hallussa. Pidätyksiä ei ole vielä tehty.

Vain kaksi kuukautta aiemmin Allin joukkuetoveri Jan Vertonghenin kotiin Pohjois-Lontoossa murtauduttiin niin ikään veitsin varustautuneina. Belgialaispuolustajan perhe oli tuolloin kotona, mutta Vertonghen itse oli joukkueensa kanssa Saksassa pelaamassa RB Leipzigia vastaan.

Tottenhamin maalivahti Hugo Lloris puolestaan hankki äskettäin kotinsa turvaksi 17 000 euroa maksaneen saksanpaimenkoirayksilön, joka on pitänyt yllä turvallisuutta myös armeijassa ja poliisissa.

Dele Alli on tehnyt tällä kaudella Tottenhamille yhdeksän maalia 35 ottelussa.

Lähteet: Sky Sports ja Daily Mail