Internazionalen entinen apuvalmentaja José Morais uskoo, että italialaisseuralla on hyvä mahdollisuus tuoda Lionel Messi Milanoon. Hänen mielestään argentiinalaisia houkuttelevalla Javier Zanettilla voi olla merkittävä rooli siirron toteutumisessa.

Barcelonan supertähteä ollaan yhdistetty jatkuvasti Internazionalen riveihin, sillä katalonialaisseura on samaan aikaan kiinnostunut Lautaro Martínezista.

Morais, joka on José Mourinhon entinen apuvalmentaja, voisi nähdä Messin Interissä seuran legendapelaajan ja nykyisen varapresidentin Zanettin ansiosta.

– Minusta se on mahdollista. Arvatkaa miksi? Koska heillä on Zanetti ja Zanetti houkuttelee kaikkia argentiinalaisia pelaajia. Minusta hänellä on kyky houkutella Messin kaltainen pelaaja seuraan, jos hän haluaa kohdata uuden haasteen. Minusta argentiinalaiselle pelaajalle siirto Interiin on melkein sama asia kuin mennä kotiin.

– Inter on joukkue joka on todella mukava paikka argentiinalaispelaajille, ja se on johtuu todennäköisesti Zanettista. Kaikki argentiinalaiset pelaajat jotka menevät Interiin pärjäävät siellä hyvin ja tuovat menestystä seuralle. Minusta Messi voisi olla yksi näistä pelaajista.

Lähde: Diario Sport