Forbesin 100 parhaiten tienaavaa urheilijaa: Ronaldo ja Messi palkintopallilla – yhteensä 14 jalkapalloilijaa mukana

© Kuva: Getty Images

Talouslehti Forbes on jälleen listannut 100 parhaiten viimeisen 12 kuukauden aikana tienannutta urheilijaa.

Kaikki listalle päässeet urheilijat tienasivat yhteensä noin 3,6 miljardia dollaria, mikä on 9 prosenttia vähemmän kuin sama lukema vuosi aikaisemmin. Koronaviruksen vaikutukset näkyvät siis jo tällä listalla, sillä aikaisemmin kokonaissumma on noussut koko ajan vuodesta 2016 alkaen.

Listan ykkösenä on ensimmäistä kertaa urallaan tennistähti Roger Federer, jonka tulot olivat huimat 106 miljoonaa dollaria ennen veroja. Hänen perässään ovat parhaiten tienanneet jalkapalloilijat. Toisella sijalla on Juventuksen Cristiano Ronaldo (105 miljoonaa dollaria) ja kolmantena FC Barcelonan Lionel Messi (104 miljoonaa dollaria).

Sadan parhaiten tienanneen urheilijan joukosta löytyy jo mainitun kaksikon lisäksi yhteensä 12 jalkapalloilijaa: Neymar (4.), Mohamed Salah (34.), Kylian Mbappé (36.), Andres Iniesta (46.), Mesut Özil (49.), Paul Pogba (50.), Oscar (56.), Antoine Griezmann (60.), David de Gea (67.), Alexis Sánchez (69.), Gareth Bale (73.) ja Sergio Ramos (100.).

Koko lista TÄSTÄ.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!