Bundesliga
Frankfurt – Mönchengladbach
Lauantai 16.05. klo 19:30

Bundesligan lauantain iltapelissä kohtaavat alemman keskikastin Eintracht Frankfurt ja aivan terävimmän kärjen takana vaaniva Mönchengladbach. Luonnollisesti tässäkin ottelussa yleisö loistaa poissaolollaan ja tunnelma on jotain aivan muuta, kuin eurooppalaisen jalkapallon huippuliigassa voisi odottaa.

Frankfurtin kausi on ollut ennen epidemian tekemää äkkipysäytystä todella tuskainen. Sarjasijoitus ei taatusti tyydytä ketään ja Adi Hütterin niskassa on valtava paine. Totuuden nimissä on sanottava, että ei Frankfurt ole ollut niin huono, kuin pistepussin laihuudesta voisi kuvitella – jalkapallojumalat eivät vain ole olleet Eintrachtin puolella. Tauosta on ollut se hyöty, että tällä hetkellä Hütterin käytössä on lähes paras mahdollinen miehistö.

Tilaa Viaplay hintaan 9,99 €/kk ilman sitoutumista tästä!

Gladbachilta poissa on ainoastaan keskikentän pohjalla operoiva Denis Zakaria. Marco Rosen suojatit ovat olleet koko kauden hyvin pelin päällä ja joukkue on etenkin ylöspäin alati vaarallinen. Kauden edetessä puolustuspeli ei ole ollut totutun vahvaa, sillä viimeinen ilman takaiskuja sujunut peli pelattiin ennen joulua. On sinällään mielenkiintoista nähdä, mitä harjoituksissa on ennen tätä peliä saatu aikaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Lähtökohtaisesti pidän tätä ottelua hyvin tasaisena ja potentiaalisesti maalejakin voidaan nähdä. Vetomarkkinat ovat vieraisiin päin kallellaan, joten otan hieman kantaa ja annan varovaista suositusta kotivoitosta: Frankfurt voittaa ottelun kertoimella 2,85. Myös runsasmaalisuus voisi olla tähän otteluun kelpo idea.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO