2. Bundesliga
Heidenheim – Wehen Wiesbaden
Perjantai 22.05. klo 19:30

Saksassa lockdownin jälkeiset pelit jatkuvat ilman katsojia ja tiukkojen turvatoimien rajoittamana. Ensimmäisen viikonlopun pelit olivat tietysti erityislaatuisia katsojien puuttumisen takia ja seurojen fanien tuska on varmasti suurta, kun paikan päälle ei päästä elämään näitä hetkiä. Itse pelin taso oli kuitenkin jopa yllättävän korkealla ja ilo oli suurta, kun piinallisen pitkän tauon jälkeen päästiin huippujalkapalloon käsiksi edes television välityksellä. Elämä jatkuu.

Saksan toisella sarjatasolla kohtaavat sarjan neljäntenä oleva Heidenheim ja kolmanneksi viimeisenä karsijan paikalla värjöttelevä Wehen. Heidenheimin paluu liigaviheriölle ei sujunut suunnitelmien mukaan, sillä se oli alemman keskikastin Bochumia vastaan täysin vastaantulija ja hävisi ansaitusti 3-0. Jotta nousu-unelmat säilyisivät elossa, Franck Schmidtin täytyisi saada joukkueensa takaisin voittavaan moodiin.

Wehen on viimeisellä kahdella kierroksella parantanut sarjassa säilymisen mahdollisuuksia, sillä tauko alkoi ja loppui voitolla. Viime viikonloppuna kaatui yllättäen sarjan kolmospaikalla noususta taisteleva Stuttgart. Tosin voittomaali tuli rankkarista vasta juuri ennen päätösvihellystä. Joukkueen syömähammas Manuel Schäffler teki ottelussa sarjakauden 16. maalinsa ja taistelee koko sarjan maalikuninkuudesta.

Lyö vetoa ottelusta:

Heidenheim on kova kotijoukkue ja kotona se on saanut aikaiseksi maalejakin. Wehen on ylöspäin tehokas porukka, mutta puolustukseltaan se on hasardeille altis. En odota vieraiden tulevan jarruttelemaan, vaan odotettavissa lienee aktiivinen peli. Niinpä tipsikin liittyy runsasmaalisuuteen: ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,77.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS