Bundesliga
Hoffenheim – FC Köln
Keskiviikko 27.05. klo 21:30

Bundesligan viikkokierros jatkuu keskiviikkona ja vedonlyönnillinen mielenkiinto kohdistuu Hoffenheimin ja FC Kölnin väliseen otteluun. Molemmilla on melko haalean oloinen kausi meneillään sarjan keskikastissa, eikä kummankaan vireessä varsinaisesti ole kehumista. Tosin otteita parantamalla Eurooppa-liigan paikka on vielä aivan käden ulottuvilla. Tästä ottelusta haetaan kuitenkin myös pandemiatauon jälkeiselle aikakaudelle nostetta.

Hoffenheimin pelit Mestarien liigassa ovat vain utuinen muisto ja tällä hetkellä joukkue ei näytä ollenkaan yhtä hyvältä. Herthaa vastaan luotiin paikkoja, mutta käkeen tuli 0-3. Sarjajumbo Paderbornia vastaan olisi voitto ollut oikeutettu, mutta tuloksena oli 1-1 tasapeli. Polvivaivaansa parantelevaa kroatialaista maalikunkkua Andrej Kramaricia tarvittaisiin kipeästi tositoimiin. Hoffenheimilla on jo valmiiksi huono kotisaldo sarjassa ja nyt ollaan vielä ilman kotiyleisön tukea.

Kölnillä on tauon jälkeen sarakkeessa kaksi tasapeliä. Heikko Mainz päästettiin kahden maalin takaa tasoihin ja Düsseldorfia vastaan kohtaloksi koitui heikko pelin alku. Aineksia on kuitenkin enempään ja tällä hetkellä pidän Markus Gisdolin suojatteja vahvempina kuin isäntiä. Kolumbialaiskärki Jhon Córdoba pystyy räväköihin ratkaisuihin, kuten Düsseldorfia vastaan nähtiin.

Lyö vetoa ottelusta:

Lievän luokkaedun lisäksi vieraat saavat kokoonpanotietojen perusteella paremman nipun kentälle. Kotiedun ottaessa pientä osumaa yleisön puuttumisesta lähtee tipsi vierasvoitolle: Köln voittaa ottelun kertoimella 2,70.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO