Lähde: 38-vuotias futiskiertolainen teki itsemurhan

© Kuva: Getty Images

Serbialaisjalkapalloilija Miljan Mrdakovic on löydetty kuolleena Belgradissa sijaitsevasta asunnostaan. Mrdakovic asui asunnossa yhdessä naisystävänsä kanssa. Serbialaismedian mukaan Mrdakovicin uskotaan tehneen itsemurhan. Kurir kertoo, että 38-vuotias entinen pelaaja olisi ampunut itsensä.

Jugoslavian juniorimaajoukkueissa pelannut Mrdakovic siirtyi Belgian suurseura Anderlechtin organisaatioon jo vuonna 1998, ollessaan vain 16-vuotias. Hän vietti Anderlechtin juniori- ja reservijoukkueissa 3,5 vuotta, mutta ei saanut tilaisuutta edustusjoukkueessa.

Myöhemmin Mrdakovicista tuli todellinen futiskiertolainen. Hän pelasi Anderlechtista lähdettyään ammattilaisena kaikkiaan 19 eri seurassa, kymmenessä eri maassa. Mrdakovicin tie vei uran aikana Belgian ja Serbian ohella Itävaltaan, Ukrainaan, Israeliin, Portugaliin, Kiinaan, Kyprokselle, Kreikkaan ja Singaporeen.

Mrdakovicin pelaajaura päättyi vuonna 2017 serbialaisessa OFK Belgradissa. Hän edusti muun muassa Metalist Kharkivia, Maccabi Tel Avivia ja Apollon Limassolia, jonka paidassa mies voitti Kyproksen liigan maalikuninkuuden kaudella 2010-2011.

Mrdakovic oli yksi kolmesta yli-ikäisestä pelaajasta Serbian olympiajoukkueessa vuoden 2008 olympiakisoissa. Vuonna 2011 hän sai kutsun myös Serbian A-maajoukkueeseen, mutta joutui jäämään sivuun loukkaantumisen takia. Uutta kutsua ei koskaan kuulunut.

Mrdakovicin naisystävän kerrotaan olleen paikalla, kun pelaaja vei itseltään hengen. Nainen soitti välittömästi poliisille.

Lähde: Mundo Deportivo