Lähiviikot ratkaisevat Timo Wernerin tulevaisuuden – ”Hinta ei putoa”

© Kuva: Getty Images

RB Leipzigin Timo Werner on yksi jalkapallomaailman tavoitelluimmista hyökkääjistä. 24-vuotias Saksan maajoukkuepelaaja on tehnyt tällä bundesliigakaudella jo 24 maalia. Kaikki kilpailut huomioiden Wernerin saldo on komea: 30 maalia ja 12 maalisyöttöä 39 ottelussa.

Werner solmi viime vuonna vuoteen 2023 ulottuvan jatkosopimuksen, mutta kontrahti ei hiljentänyt hänen ympärillään liikkuvia siirtohuhuja alkuunkaan. Erityisesti Liverpoolin on kerrottu olevan Werneristä kiinnostunut. Reds-manageri Jürgen Klopp soittikin tiettävästi pääsiäisen tienoilla Wernerille videopuhelun tiedustellakseen tämän halukkuutta liittyä valioliigajättiläisen riveihin.

Timo Werner on irrotettavissa Leipzigista verrattain edullisesti, sillä hänen sopimuksessaan on 55 miljoonan euron ulosostopykälä. Tuo pykälä on kuitenkin voimassa vain kesäkuun 15. päivään saakka. Sport Bildin mukaan Liverpoolin omistava Fenway Sports Group ei kuitenkaan ole halukas maksamaan kyseistä summaa koronakriisin aikana.

Ehkä Liverpoolin kuitenkin kannattaisi harkita? Toinen vaihtoehto on toki odottaa klausuulin laukeamispäivää, ja yrittää sen jälkeen neuvotella kauppahintaa alemmas. RB Leipzigin toimitusjohtaja Oliver Mintzlaffin mukaan tuo on kuitenkin turha toivo, sillä hinta ei kesäkuun puolivälin jälkeen ainakaan putoa.

– Ei hinta putoa. Emme halua luopua yhdestäkään pelaajastamme alihintaan, jos pelaajalla on yli vuosi sopimusta jäljellä, Mintzlaff sanoi Sport Bildille.

– Meidän täytyy aina esittää kysymys: voinko korvata jonkin pelaajan samalla hinnalla, jos olen myynyt hänet suunniteltua halvemmalla? Konkreettisesti paneudun asiaan kuitenkin vasta, kun faktat ovat selvillä ja aihe ajankohtainen.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!