Liverpoolin tähtipuolustaja katuu Lionel Messin ärsyttämistä: ”En varmasti tekisi sitä uudestaan!”

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Liverpoolin laitapuolustaja Andrew Robertson katuu sitä, että hän meni ärsyttämään Barcelonan tähtihyökkääjää Lionel Messiä viime kaudella Mestarien liigan välierissä.

Barcelona voitti ensimmäisen osan 3-0 Messin johdolla. Argentiinalaistaituri huudatti Camp Noun yleisöä iskemällä kaksi osumaa, joista jälkimmäinen oli upea vapaapotku yläkulmaan.

Robertson muisteli välieräkamppailuja Peter Crouchin podcastissa.

– Luulin, että olin pärjännyt häntä vastaan Camp Noulla niin hyvin kuin voin, mutta hän poistui kentältä kahden maalin miehenä. Ottelu päättyi 3-0 ja kaikki puhuivat vain Messistä.

– Häntä vastaan pelatessa ajattelee aina, että ”Kaikki hyvin, me olemme ammattilaisia, me pystymme tähän”.

Liverpoolin muurista ei ollut pysäyttämään Messin vapaapotkua. Kuva: Getty Images

– Mutta sitten muistan, että hän ohitti kaksi keskikenttäpelaajaamme ottelun alussa ja lähti juoksemaan suoraan minua kohti. Siinä vaiheessa ajattelin, että ”Oho, tämä kaveri on tosissaan. Hitto vieköön! Nyt hän tulee minua kohti!”

– Se, mitä hän tekee jaloillaan, on pelottavaa. Häntä vastaan puolustaessa on välillä arvailtava.

– Muistan yhden tilanteen, jossa hän oli sivurajan tuntumassa ja minä ajattelin, että ”Hän vain hakee sivurajaheittoa, ei tässä hätää”. Mutta sitten hän siirsi pallon jotenkin sisäänpäin, lähti kohti keskustaa ja vaihtoi puolta. Minä ajattelin, että ”Kukaan muu ei pysty tuohon!”

Barcelona lähti toiseen osaan selkeänä ennakkosuosikkina, mutta Messi ja kumppanit jäivät nuolemaan näppejään, kun Liverpool nousi vastoin odotuksia 4-0-voittoon ja eteni loppuotteluun, jossa se kaatoi Tottenhamin 2-0.

Robertson oli jo entuudestaan Liverpoolin kannattajien suuressa suosiossa, mutta hän teki toisen osan aikana jotain, mistä fanit innostuivat entisestään. Hän kaatui Messin kanssa nurmelle ja taputti argentiinalaistähteä ivallisesti päähän, mistä Messi ei pitänyt alkuunkaan. Kaksikko kävi kuumana toisilleen vielä myöhemminkin ottelun aikana.

– Me molemmat päädyimme nurmelle ja joo… Minä pörrötin hänen hiuksiaan hieman.

– Hän ei ollut siitä järin innoissaan, mutta en varmasti tekisi sitä uudestaan!

– Se oli hieman epäkunnioittavaa, kun vastassa oli tämän lajin kaikkien aikojen paras pelaaja.

– Minä kadun sitä, mutta se on asia, johon kaikki yhdistävät minut nykyään, mikä ei ole hyvä juttu!

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!