Lyonin seurapresidentti ei luovuta – lähetti avoimen kirjeen Ranskan pää- ja urheiluministereille: Haluaa kauden jatkuvan

© Kuva: Getty Images

Ranskan kansallinen jalkapallokausi on päättynyt koronaviruspandemian seurauksena. Kausi päätettiin noin kuukausi sitten ja PSG julistettiin mestariksi.

Kyseinen päätös oli karmea Lyonin kannalta, joka ei selvinnyt ensi kaudeksi europeleihin jäätyään sarjassa vasta seitsemänneksi.

Europelien missaaminen aiheuttaa Lyonille suuria taloudellisia ongelmia koronaviruksen aiheuttamien talousongelmien lisäksi, joten seura joutunee myymään avainpelaajiaan seuraavassa siirtoikkunassa.

Lyonin seurapresidentti Jean-Michel Aulas on lähettänyt Ranskan pää- ja urheiluministereille avoimen kirjeen, jossa Aulas käy läpi syitä, minkä vuoksi kautta pitäisi jatkaa.

Aulas myös päivitteli, mitä jalkapallomaailmassa on tapahtunut sen jälkeen, kun Ranskan jalkapallokausi laitettiin pakettiin.

Aulas toivoo, että pelaajat voisivat palata harjoituksiin kesäkuun alussa ja jatkaa kautta heinä-elokuussa, kuten UEFA hiljattain toivoikin Euroopan huippusarjoilta.

Lyon on edelleen mukana Mestarien liigassa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.