Bundesliga
Mainz – RB Leipzig
Sunnuntai 24.05. klo 16:30

Sunnuntaina sarjan putoamisviivan päällä keikkuva Mainz saa laadukkaita vieraita Leipzigistä. Katsojia ei paikan päällä ole, joten kotiedusta leikkaantuu jälleen siivu pois. Molemmat joukkueet pelasivat tauon jälkeen tasapelit, mutta se ei kerro aivan kaikkea siitä, mitä viime viikonloppuna tapahtui. Laatuero vieraiden eduksi on raaka.

Mainz tuli miehekkäästi kahden maalin takaa tasoihin Kölniä vastaan, muttei vakuuttanut juuri muuten – joukkueen alakerta antaa vastustajille liikaa mahdollisuuksia ja sunnuntaina ei viime viikonlopun kaltaiseen tarjoiluun ole varaa. Achim Beierlorzerin suojatit tarvitsisivat lisäpisteitä turvatakseen sarjapaikkansa, mutta Leipzigiä vastaan joukkueen täytyisi onnistua optimaalisesti, jotta tämä toteutuisi. Mainz joutuu tässäkin ottelussa tulemaan toimeen ilman ykköstorjuja Robin Zentneriä.

Leipzig oli Freiburgia vastaan selkeästi parempi joukkue, mutta joutui tyytymään tasapeliin. Tämä toiminee ylimääräisenä motivaattorina Julian Nagelsmannin miehistölle, sillä pistemenetyksiin ei olisi juuri varaa. Viime viikonlopun esitys ei juuri vähennä luottoa Leipzigiin, jonka kokoonpano vahvistuu Dayot Upamecanon paluun myötä takalinjoille pelikieltonsa jälkeen. Leipzigin laadukas hyökkäysarsenaali saanee tiloja Mainzin köykäiseltä puolustukselta ja tulosta pitäisi syntyä.

Lyö vetoa ottelusta:

Uskon Leipzigin ottavan tästä kolme pistettä, eikä suurempikaan voitto varsinaisesti järkyttäisi. Vetosuositukseen otetaan vähintään kahden maalin voittoa: Aasialainen tasoitus, Leipzig -1.5 kertoimella 2,10.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.