Marca: La Ligan yllättäjäseuran pomolta kova väite – Pep Guardiola ja Lionel Messi olivat lähellä siirtyä Getafeen vuosia sitten

© Kuva: Getty Images

Espanjan La Ligassa pelaavan Getafen seurapomo Ángel Torres kertoi Marcalle, että Getafe oli aikanaan lähellä saada Barcelonan supertähti Lionel Messin ja Manchester Cityn nykyisen huippuvalmentajan Pep Guardiolan.

Torresin mukaan Getafe oli saamassa Messin lainalle vuonna 2005, kun argentiinalaishuippu oli vielä 17-vuotias. Barcelonan valmentajana tuolloin toiminut Frank Rijkaard kuitenkin torppasi lainasiirron.

Torres paljasti myös toisen yllättävän, lähes toteutuneen tapauksen vuodelta 2006. Getafea valmentanut Michael Laudrup oli lähellä siirtyä Barcelonan valmentajaksi, ja Getafe olisi saanut Barcelonan B-joukkuetta valmentaneen Guardiolan korvaukseksi itselleen.

Kumpikaan siirto ei lopulta toteutunut. Nykyisin Messiä pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista pelaajista ja Guardiolaa yhtenä kaikkien aikojen parhaista valmentajista. Jos Torresin väitteet pitävät paikkansa, Getafe oli lähellä tulla osaksi näiden huippujen urapolkua.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.