Mario Götzen lähtö Borussia Dortmundista varmistui: ”Paras ratkaisu molempien kannalta”

© Kuva: Getty Images

Mario Götzen, 27, sopimus Borussia Dortmundin kanssa on päättymässä kuluvan kauden jälkeen. Nyt seuran urheilutoimenjohtaja Michael Zorc paljasti, että jatkosopimusta ei tulle tekemään vaan saksalaispelaajan ura tulee jatkumaan muualla.

– Minulla on ollut hyviä keskusteluita Marion kanssa viime päivinä. Olemme tulleet yhteisymmärrykseen sen suhteen, että yhteistyömme ei tule jatkumaan tämän kauden jälkeen, Zorc kertoi Sky Deutschlandille.

– Uskon, että tämä on paras ratkaisu molempien kannalta. Mario on todella hyvä poika ja uskon, että hän tulee olemaan meille tärkeä vielä tämän kauden aikana.

Götzen vastuu Dortmundin paidassa on ollut tällä kaudella todella vähäistä. Bundesliigassa hänelle on kertynyt 27 ottelukierroksella 504 peliminuuttia eli yhteensä vain 5,6 kokonaisen 90-minuuttisen verran.

Tämän viikonlopun ottelussa Wolfsburgia vastaan hän ei päässyt edes kentälle vaikka joukkueilla on käytössään viisi pelaajavaihtoa. Dortmund voitti ottelun 2-0.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!