Poliisi vahvisti: Chelsean tähtipelaajaa epäillään raiskauksesta

© Kuva: Getty Images

Tuoreet tiedot kertovat, että Chelsean Callum Hudson-Odoita epäillään raiskauksesta.

Kerroimme aiemmin, että Hudson-Odoi pidätettiin kotoaan sunnuntai-yönä. Hän oli ajautunut riitaan seurassaan olleen naisen kanssa. Nainen soitti paikalle poliisit, jotka veivät Chelsea-pelaajan mennessään. Samaan syssyyn paikalle saapui ambulanssi, joka vei naisen sairaalaan. Nainen oli valittanut heikkoa oloa.

Metropolitan Police tiedotti asiasta. Poliisi vahvisti raiskausepäilyn.

– Kun pelastusviranomaiset saapuivat paikalle, nainen kertoi, että hänet on raiskattu. Hänet vietiin sairaalaan. Mies pidätettiin tapahtumapaikalla. Häntä epäillään raiskauksesta. Hänet päästettin vapaaksi takuita vastaan. Tapahtuman käsittely on kesäkuun puolivälissä, poliisin edustaja sanoi Daily Mailin mukaan.

Poliisi palasi Hudson-Odoin asunnolle sunnuntaina jatkamaan tutkimuksia.

The Sunin tietojen mukaan Hudson-Odoi oli tavannut naisen internetissä. Chelsea-hyökkääjä oli kutsunut naisen kotiinsa, mikä jo sinällään rikkoi maan koronamääräyksiä. Hudson-Odoin naapurit kertoivat Sunille, että seuralaisnainen oli ollut ”todella upean näköinen”, kunnes asunto olikin yhtäkkiä ”täynnä poliiseja”.

Vasta 19-vuotiaasta Hudson-Odoista on povattu uutta hyökkäyspelin johtajaa Real Madridiin lähteneen Eden Hazardin tilalle. Tällä kaudella Hudson-Odoi on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 25 ottelua. Tehoja on syntynyt neljän maalin ja kuuden maalisyötön verran.

Englannin A-maajoukkueessa Hudson-Odoi on esiintynyt kolme kertaa.

Huhtikuussa Hudson-Odoi kertoi sairastaneensa koronaviruksen, mutta että sittemmin kaikki on ollut hyvin.