Ranskalaisseura kieltäytymässä cup-finaalin pelaamisesta tyhjälle stadionille PSG:tä vastaan: ”En voi kuvitella sitä sekuntiakaan”

© Kuva: Getty Images

Ranskan pääsarja Ligue 1 keskeytettiin koronaviruksen seurauksena. Tästä huolimatta maan Cupin loppuottelu aiotaan pelata lähtökohtaisesti elokuussa. Vastakkain ovat suurseura Paris-Saint Germain ja Saint-Étienne.

Saint-Étiennen seurapomo Roland Romeyer kertoi, että hänen seuransa ei aioa suostua ottelun pelaamiseen ilman katsojia. Cupin mestaruuden lisäksi kyseisellä ottelulla ja PSG:n ja Lyonin välisellä Liigacupin loppuottelulla on merkitystä ensi kauden europelipaikkojen suhteen.

– Coupe de France on mahtava tapahtuma ja loppuottelu on seuran ja kannattajien yhteinen päivä, Romeyer sanoi L’Equipelle.

– Me näimme, millainen oli tyhjille katsomoille pelattu ottelumme Nantesia vastaan 12. sarjakierroksella ja se oli katastrofaalista. En voi kuvitella sekuntiakaan, että pelaisimme loppuottelun ilman kannattajiamme. Saint-Étienne ilman fanejaan, ei ole Saint-Étienne.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.