Ainoana suomalaispelaajana Saksan mestaruuden voittanut Pekka Lagerblom odottaa tiistain ”Der Klassikerista” tunnerikasta ottelua. Dortmund ja Bayern iskevät yhteen isoin panoksin.

– Se on valtava ottelu aina, vielä isompi nyt. Koko maailma seuraa tuota peliä, Lagerblom arvioi SuomiFutis-sivustolle.

– Siitä tulee varmasti kiihkeä ottelu. Mestaruus on molemmilla tavoitettavissa. Uskon, että tulee fyysisesti että henkisesti kiivas kamppailu. Kenttä on täynnä taistelupareja. Henkisesti vahvempi voittaa.

Vaikka Bayernille riittäisi tasapeli pitämään joukkueen etumatkan hyvänä, Lagerblom ei usko, että joukkue lähtee varmistelemaan.

– Alku voi olla varovainen, tarkkaileva. Sitten Bayern laittaa kaasun pohjaan. He tietävät, miten kova ja vaarallinen Dortmund on ja he haluavat siksi pitää aloitteet, Werder Bremenin paidassa Saksan mestaruuden voittanut Lagerblom sanoo.

– Joku voisi sanoa, että Bayernille riittäisi se, etteivät he häviä. Itse olen varma, että he haluavat voittaa ja ikään kuin varmistaa asemansa jo nyt.

Viasat ja Viaplay välittävät ”Der Klassikerin” kanavillaan alkaen 19.30. Ennakkostudio ottelusta alkaa puoli tuntia aiemmin. Kanavat välittävät myös muita tiistain Bundesliiga -otteluja, suomalaisittain mielenkiintoisimpana ottelun Leverkusen-Wolfsburg.