PSG:ssä nykyään pelaava Ángel Di María saapui kovin odotuksin Manchester Unitediin elokuussa 2014. Lopulta visiitti oli vuoden mittainen, eikä miehen perään jääty todellakaan itkemään. Di Marían vaimo Jorgelina Cardoson mukaan pariskunta ei myöskään jäänyt ikävöimään Manchesteria.

Di María puki Manchester Unitedissa pelinumeron seitsemän, mikä jo itsessään on valtava kunnianosoitus Manchesterissa. Pelit eivät kuitenkaan kulkenut ja kauden jälkeen Di Maríaa pidettiin koko kauden surkeimpana hankintana.

Peliesitykset huonontuivat kauden edetessä. Yksi syy saattoi löytyä kotoota. Di Marían vaimo ei koskaan halunnut muuttaa Manchesteriin. Cardoson mukaan Manchester oli kamala paikka. Di María siirtyi Manchesteriin Real Madridista.

– Muistan, kun Ángel tuli luokseni ja sanoi: ”Sain tarjouksen Manchester Unitedista. Se voisi tuoda vähän taloudellista turvaa.” Riitelimme asiasta. Sanoin, että hän saisi lähteä yksin, johon Di María totesi: ”Älä nyt, mennään!”, Cardoso kertoi Los Angeles de la Mananan haastattelussa.

Cardoson mukaan Di María siirtyi Unitediin pitkälti rahan takia.

– Siirrossa puhuttiin isoista rahoista. Jälkikäteen espanjalaiset kutsuivat meitä rahanahneiksi. Ja he olivat oikeassa. Jos työskentele firmassa, ja kilpailija tarjoaa tuplapalkkaa, niin se on otettava.

Cardoso kertoi olleensa tuohon aikaan Gianinna Maradonan (Sergio Agüeron tyttöystävä) ystävä, ja he matkustivat vapaillaan Manchesteriin muutamaksi päiväksi. Reissu ei varsinaisesti tehnyt Cardosoon vaikutusta.

– Se oli kamalaa! Kaikki siinä (paikassa) oli hirveää. Kävimme siellä (Agüeron luona) ja sanoimme ”Nähdään myöhemmin, me tästä lähdemme”. Kun lähdimme sanoin Ángelille: ”Mene ihan mihin tahansa paitsi Englantiin”. No vuosi myöhemmin olimme lopulta Englannissa ja se oli hirveä paikka, todellinen perseenreikä, Cardoso kertoi.

Manchesterissa vietetty vuosi ei todellakaan ollut Cardoson parasta aikaa. Samat sanat voi sanoa myös Di Marían osalta jalkapallokentällä.

– Kävelet kadulla, etkä tiedä aiotaanko sinut tappaa vai ei. Ruoka on kuvottavaa, Cardoso luetteli.