Serie A -valmentaja julisti: ”Zlatan ei jatka AC Milanissa”

© Kuva: Getty Images

Ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovic on palannut Italiaan valmistautuakseen Serie A:n mahdolliseen jatkamiseen kesäkuussa. 38-vuotias Ibrahimovic siirtyi tammikuussa AC Milaniin puolen vuoden sopimuksella, ja ehti tehdä kymmenessä pelissä neljä maalia.

Zlatanin kohdalla on liikkunut huhuja, että hän saattaisi palata kesällä kotimaahansa Ruotsiin. Ainakin Zlatanin osaomistamassa Hammarbyssä ollaan tällaisen skenaarion suhteen toiveikkaita.

Bolognan päävalmentaja Sinisa Mihajlovic on ainakin vakuuttunut siitä, että Zlatan pelaa AC Milanissa vain tämän kauden loppuun. Sen jälkeen Mihajlovic näkisi ruotsalaiskolossin mieluusti myös omassa joukkueessaan.

– Ibrahimovic ei varmasti jatka Milanissa, mutta emme tiedä, tuleeko hän meille vai palaako hän Ruotsiin, Mihajlovic sanoi serbialaisessa TV-ohjelmassa Vece Sa Ivanom Ivanovicem.

Mihajlovic ja Ibrahimovic ovat olleet vuosien ajan ystäviä. Bologna-käskyttäjä kertoikin Zlatanin pitäneen häneen yhteyttä, kun hän sairastui leukemiaan.

– Hän soitti minulle joitain päiviä sitten. Katsotaan, mitä hän päättää kesällä.

Mihajlovic yritti hankkia Zlatanin Bolognaan jo talvella, kun ruotsalaisen sopimus LA Galaxyn kanssa päättyi. Tuolloin Zlatan valitsi kuitenkin AC Milanin.

Lähde: Sport


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.