Ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic lähti Italiasta karkuun koronavirusepidemiaa kotimaahansa Ruotsiin ja on harjoitellut Hammarbyn kanssa. Ibrahimovicin, 38, sopimus AC Milanin kanssa päättyy kesäkuun lopulla.

Hammarbyn kanssa harjoitellut Ibrahimovic olisi kova vahvistus Allsvenskaniin. Hammarbyn urheilutoimenjohtaja Jesper Jansson ei ainakaan heti tyrmännyt ajatusta siitä, että Ibrahimovic nähtäisiin vielä Hammarbyn paidassa. Ibrahimovic omistaa Hammarbystä 25 prosenttia.

– Mahdollisuus on olemassa, niin uskon. Mutta vain Zlatan tietää, mitä hän tekee. Hän ei ole sanonut mitään vielä. Se ei mene sillä lailla, että minun tarvitsee kysyä häneltä ja kertoa hänelle, että haluamme hänet tänne, Jansson kertoi ruotsalaiselle Expressen-lehdelle ja jatkoi:

– Mutta sen olen oppinut, ettei hän sano mitään ennen kuin hän on sataprosenttisen varma. Totta kai me haluaisimme hänet. Hänellä on paljon mietittävää sen suhteen, mitä hän tekee, Jansson avasi.

Vielä on epäselvää, milloin Serie A -kausi jatkuu, jos jatkuu. Tällä hetkellä seuroissa tehdään pelaajille koronavirustestejä. Viimeisimpänä esimerkiksi Fiorentinasta löytyi kuusi uutta koronavirustartuntaa. Testaamista tehdään tällä hetkellä sen takia, että joukkueiden harjoittelu voitaisiin käynnistää hiljalleen turvallisesti.

Aiemmin Ibrahimovic kommentoi tulevaisuuttaan lyhyesti D Playn haastattelussa.

– Saapa nähdä. Olen sanonut, etten pelaa Allsvenskanissa, mutta olen sanonut myös muuta (ettei hän ole vielä valmis lopettamaan). Minulla on sopimus Milanin kanssa, katsotaan, miten se päättyy, jos päättyy. Aion pelata jalkapalloa niin pitkään kuin pystyn. Koskaan ei tiedä, mitä tapahtuu, Ibrahimovic kommentoi.

Ibrahimovic lähti Allsvenskanista maailmalle kesällä 2001 ollessaan 19-vuotias. Zlatan siirtyi Ajaxiin kasvattiseurastaan Malmö FF:stä. Malmössä otettiin todella huonosti vastaan se, että Ibrahimovicista tuli Hammarbyn osaomistaja ja että hyökkääjätähti on harjoitellut koronaepidemian aikana Hammarbyn kanssa. Malmössä Ibrahimovicin patsas tärveltiin moneen otteeseen, ja lopulta viime tammikuussa se siirrettiin pois näkyviltä.

Lähde: Fotbollskanalen