AC Milanin ruotsalaistähden Zlatan Ibrahimovićin mukaan hänen patsaansa tuhonneet ihmiset ovat päiväkotilaisten tasolla.

Ibrahimović, 38, harjoittelee Italian koronavirustilanteen vuoksi parhaillaan kotimaassaan Hammarbyn kanssa. Hän on itse lähtöisin Malmöstä, mutta osti viime marraskuussa 25 prosentin osuuden Hammarbystä, mikä sai Malmön kannattajat kiehumaan.

Kuukautta aiemmin Malmössä oli julkistettu Ibrahimovićin patsas. Näköispatsas päätyi kerta toisensa jälkeen vandaalien kohteeksi, kunnes se vietiin tammikuussa pois.

– Se on sääli, kommentoi Ibrahimović Dplaylle.

– He haluavat huomiota ja median kirjoittavan siitä. Se on päiväkotitason touhua, me olemme isompia.

– Se patsas oli mitä oli, mutta se ei tarkoita, että minun tarinani revitään alas, se säilyy ikuisesti.

B/R Football

@brfootball
Oct 9: Swedish club Malmo put up a statue of Zlatan Ibrahimovic outside their stadium

Nov 26: Zlatan announces he’s bought shares in rival club Hammarby

Nov 27: Malmo ultras vandalise Zlatan’s statue

Dec 22: Malmo ultras vandalise Zlatan’s statue…again

Jan 5: 😳

Malmöstä maailmalle ponnistanut Ibrahimović palasi tammikuussa AC Milaniin, jota hän edusti jo vuosina 2010-2012. Hän solmi Milanin kanssa puolen vuoden sopimuksen, joten ensi kauden suunnitelmat ovat vielä auki.

– Minulla on sopimus Milanin kanssa. Katsotaan, miten asiat päättyvät siellä – jos päättyvät, sanoi ruotsalaishyökkääjä viitaten Italian keskeytyneeseen sarjakauteen.

– Haluan pelata jalkapalloa mahdollisimman pitkään ja niin pitkään kuin minusta on hyötyä. En halua pelata vain sen takia, mitä olen tehnyt tai kuka olen.

– Saa nähdä, mitä tapahtuu. Kuka olisi voinut arvata, että koronavirus tulee ja pistää maailman sekaisin kahdessa viikossa?