Hammarby siirtyy uuteen aikaan – Zlatan Ibrahimovićista tuli seuran osaomistaja

© Kuva: Getty Images

Hammarby tiedottaa, että Zlatan Ibrahimović on seuran uusi osaomistaja. Ruotsalaistähti on ostanut puolikkaan omistuksen AEG Swedenistä, mikä tekee Ibrahimovićista samalla seuraomistajan.

Hammarbyn puheenjohtaja Richard von Yxkull on innoissaan hyökkääjäikonin liittymisestä seuran omistajaportaaseen.

− Zlatan Ibrahimovićin saaminen mukaan tuntuu todella hyvältä, sillä hän on intohimoinen ja hänellä on oikea voittajamentaliteetti, von Yxkull hehkuttaa Hammarbyn sivuilla.

Hammarby oli päättyneellä kaudella Allsvenskanissa kolmas. Se jäi mestari-Djurgårdenista vain pisteen päähän. Ibrahimovićin rooli Hammarbyssa ei omistajuuden lisäksi ole vielä täysin selvä, mutta 38-vuotias Ibrahimović kertoo, että yhteistyön aloittaminen Hammarbyn kanssa tuntuu jännittävältä.

− Olen aina pitänyt seurasta ja sen faneista. Olen vaikuttunut siitä, miten joukkue menestyi viime kaudella sekä kentällä että sen ulkopuolella, Ibrahimović kommentoi.

Pelaajana Ibrahimović etsii itselleen tällä hetkellä uutta joukkuetta. Hän on lähdössä MLS:n Los Angeles Galaxysta, jossa hän on pelannut edelliset kaksi kautta. AEG omistaa myös Galaxyn.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.