Tässä on Ruhrin derby Dortmund-Schalken avauskokoonpanot – suomalaislupaus ei mahtunut mukaan

© Kuva: Getty Images
Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Euroopan huippusarjojen uudelleenkäynnistymisen lähtölaukauksena voi pitää tämän päivän bundesliigaotteluita. Suurin huomio lauantain otteluista kohdistuu Ruhrin derbyyn eli Borussia Dortmundin ja Schalke 04:n väliseen kohtaaminen.

Molempien joukkueiden avauskokoonpanot ovat juuri julkaistu. Suurin yllätys on, että Dortmundin 20-vuotias tähtipelaaja Jadon Sancho aloittaa kamppailun vaihtopenkiltä. Hänen sijastaan hyökkäyskolmikosta löytyy muun muassa 17-vuotias Giovanni Reyna.

Schalken organisaatiossa on suomalaisväriä, sillä seurassa pelaa 18-vuotias Malick Thiaw. Nuori huippulupaus ei kuitenkaan mahtunut tällä kertaa edustusjoukkueen kokoonpanoon. Hän teki Bundesliiga-debyyttinsä juuri ennen koronatauon käynnistymistä.

Dortmundin kokoonpano:

Schalken kokoonpano:

Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!