Englannin A-maajoukkueen kapteeni ja Tottenhamin tähtihyökkääjä Harry Kane on ryhtynyt entisen seuransa Leyton Orientin ensi kauden paitasponsoriksi.

Kane, 26, sai ammattilaisdebyyttinsä vuonna 2011 Orientin riveissä pelatessaan seurassa lainalla Tottenhamista. Kaikkiaan hän esiintyi Orientin paidassa 18 ottelussa tehden niissä yhteensä viisi maalia.

Englannin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Orientin kotipaitaa koristaa ensi kaudella kiitosviesti Ison-Britannian terveydenhuollolle. Kahdessa muussa paidassa on mielenterveysjärjestön ja lasten saattohoitolaitoksen logot. Leyton Orientin mukaan kymmenen prosenttia paitatuloista menee kyseisille järjestöille.

– Minä synnyin ja vartuin vain parin mailin päässä Orientin stadionilta ja olen todella iloinen, kun minulla on mahdollisuus antaa jotain takaisin seuralle, joka antoi minulle alkuni ammattilaisena, kommentoi Kane BBC:n mukaan.

– Tämä antaa minulle myös mahdollisuuden sanoa isot kiitokset monille etulinjan sankareille ja hyväntekeväisyysjärjestöille, jotka tarjoavat hoitoa ja tukea näinä haastavina aikoina.

Harry Kane

@HKane
Very proud to announce that I'm supporting the club that gave me my first pro start and three amazing causes by sponsoring @leytonorientfc's shirts for the 2020/21 season.