© Kuva:

Vitebsk – Slavia Mozyr: Huomio edelleen Valko-Venäjän liigassa

Valko-Venäjän liiga
Vitebsk – Slavia Mozyr
Sunnuntai 03.05. klo 16:00

Valko-Venäjän liigaa pelataan jälleen tänä viikonloppuna ja luonnollisesti se kerää suurta huomiota, kun urheilurintamalla on edelleen valitettavan hiljaista. Sarja on edennyt jo seitsemännelle kierrokselle ja sen kärki näyttää mielenkiintoisen tasaiselta.

Vitebskin kausi on ollut melko mukiinmenevä. Joukkueen otteluissa ei ole todellakaan juhlittu maaleilla ja pisteitä on kertynyt vain neljästä tehdystä maalista huolimatta jo kymmenen. Viime viikonloppuna Vitebsk vieraili Islochin kotiluolassa, eikä päässyt pelin päälle missään vaiheessa. Tuloksena oli ansaittu 2-0 tappio. Joka tapauksessa meininki on alkukaudesta ollut tuntuvasti viime kautta parempaa.

Slavia Mozyr on jännä joukkue, sillä sen esitykset heittelevät luvattoman paljon. Pisteitä on otettu kovilta BATElta sekä Brestiltä, mutta myöhemmin kuonoon on tullut paljon vaatimattomammilta yhdistelmiltä. Viikolla tuli BATEa vastaan lähtö myös cupista. Viikkopeli tuo lisäksi rasitusta ja häiritsee valmistautumista tähän peliin. Tästä kirjataan vieraille jonkun verran miinusta, kun arviota tähän otteluun väsätään.

Lyö vetoa ottelusta:

Joukkueiden tasoero ei ole lähtökohtaisesti kovinkaan merkittävä, mutta Vitebsk on tällä hetkellä levänneempi ja paremmassa vireessä. Siispä perustipsi lähtee kotivoitolle: Vitebsk voittaa ottelun kertoimella 2,39.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.