”Zlatanmaista käytöstä” Erling Braut Hålandilta – Lukas Hradecky uskoo, että norjalainen tulee saamaan palautetta

© Kuva: Getty Images

Norjalainen Erling Braut Håland on noussut raketin lailla jalkapallomaailman tähtikaartiin. Håland jatkoi maalitehtailuaan Bundesliigan jatkuttua viime viikonloppuna, mutta nousi otsikoihin lähinnä ottelun jälkeisen haastattelunsa myötä.

Hålandin haastattelupätkä, jossa norjalainen lausui yhteensä kokonaista 11 sanaa, levisi laajalti ja nostatti myös melkoisen kritiikkivyöryn. Vaikka pätkä ei ihan koko totuutta haastattelusta kertonut, antoi se Hålandista lievästi sanoen ylimielisen kuvan.

Samaan lopputulokseen tuli myös Bayer Leverkusenin maalivahti Lukas Hradecky.

– Olihan se vähän zlatanmaista käyttäytymistä nuorelta pojalta. Vähän on varmaan ihmekin, ellei hänellä jossain vaiheessa nouse vähän hattuun, Hradecky totesi Bundes-Luke -podcastissa.

– Juttu voi välillä vähän karkailla ja aina ei tietysti jaksa kolmeen kertaan vastailla samoihin kysymyksiin. Mutta jos jotain hölmömpää sanoo, niin kyllä se seuran mediapäällikön kanssa käydään läpi – niin meilläkin.

Bundesliiga jatkuu jälleen viikonloppuna ja otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Viaplayn ja Viasatin kanavilta. Lauantain pääotteluna on nimenomaan Leverkusenin ottelu, kun joukkue kohtaa Borussia Mönchengladbachin. Tämä ottelu on myös Pasi Rautiaisen ja Mika Kottilan värittämän studion valinta. Lauantaina studio käsittelee myös ottelun Bayern-Frankfurt. Sunnuntaina nähdään kakkosbundesliigan kärkiottelu, kun Joel Pohjanpalon HSV kohtaa Bielefeldin.

Lähde: Bundes-Luke -podcast