Ajaxin konkaritykille jatkopahvi: ”En osaa enää kuvitella pelaavani toisessa joukkueessa”

© Kuva: Getty Images

Ajaxin hyökkääjä Klaas-Jan Huntelaar on tehnyt seuran kanssa jatkosopimuksen, joka ulottaa kesään 2021 asti.

Hollannin A-maajoukkueessa 76 kertaa pelannut ja 42 maalia tehnyt Huntelaar, 36, edusti Ajaxia jo vuosina 2006-2009 ja palasi amsterdamilaisseuraan kesällä 2017. Hän on urallaan edustanut myös PSV Einhdovenia, De Graafschapia, AGOVV Apeldoornia, Heerenveeniä, Real Madridia, AC Milania ja Schalkea.

Huntelaar on pelannut Ajaxissa 243 ottelua, joissa hän on viimeistellyt yhteensä 151 osumaa. Hän on Ajaxin kaikkien aikojen maalipörssissä yhdeksäntenä, vain maalin päässä Marco van Bastenista ja kaksi osumaa perässä Ruud Geelsiä. Ajaxin historian paras maalintekijä on Piet van Reenen 278 maalillaan.

– Halusin todella jatkaa [uraani] ja mielelläni täällä Ajaxissa. En osaa enää kuvitella pelaavani toisessa joukkueessa, kommentoi Huntelaar Ajaxin tiedotteessa.

– Tunnen olevani kunnossa ja olen varma, että minulla on yhä annettavaa kentällä, mutta tiedän, että roolini muuttuu vuosien saatossa.