Borussia Dortmund on tehnyt viime vuosina siirtomarkkinoilla erinomaista työtä. Dortmund on löytänyt ja onnistuneesti rekrytoinut useita huippulupaavia pelimiehiä, ja myynyt sitten näitä myöhemmin reilusti paisuneeseen hintaan.

Nytkin etenkin kaksi Borussia Dortmundin eturivin pelaajaa herättää kiinnostusta Euroopan muissa kärkiseuroissa. Englannin maajoukkuelaituri Jadon Sanchoa viedään huhuissa muun muassa Manchester Unitediin, joskin moni muukin seura on hänestä kiinnostunut. Laitapelaaja Achraf Hakimi on puolestaan Dortmundissa lainalla Real Madridista, eikä Dortmund ole miehen kanssa vielä jatkosta sopinut.

Dortmundin valmentaja Lucien Favre myöntää, että on hyvin mahdollista, että Dortmund joutuu kaksikosta kesällä luopumaan. Jos hän saisi päättää, molemmat kuitenkin pelaisivat BVB:ssä ensi kaudellakin.

– Katsotaan kauden jälkeen, Favre totesi maanantaina lehdistölle Goalin mukaan.

– Tietysti pelaajia lähtee. Toivomme heidän jäävän, mutta on mahdollista, että pelaajia lähtee. Mainitsitte jo heidät kaksi (Hakimin ja Sanchon), joiden jäämisestä emme varmuudella tiedä.

[readmore from=Borussia-Dortmund]

– Totta kai he voivat jäädä meille. Se olisi minulle erittäin mieluisaa. Katsotaan kuitenkin mitä teemme; puolustuksen, keskikentän ja hyökkäyksen suhteen.

20-vuotias Jadon Sancho on tehnyt kauden 41 ottelussa 20 maalia ja syöttänyt 20. 21-vuotias Hakimi on kirjauttanut 43 pelissä tehotilastoonsa yhdeksän maalia ja kymmenen syöttöä.

Borussia Dortmund on jo varmistanut paikkansa ensi kauden Mestarien liigassa. Sen mestaruustoiveet on kuitenkin enää kosmeettiset, sillä Bayern München johtaa sarjaa seitsemän pisteen erolla, kun Bundesliigasta on pelaamatta enää kolme kierrosta.