Brasilian entinen maajoukkuekärki polki vanhasta seurastaan uuteen – matkaa kertyi 600 kilometriä

© Kuva: Getty Images

Brasilian miesten maajoukkueen entinen hyökkääjä Fred on saanut 600 kilometrin hyväntekeväisyyspyöräilynsä päätökseen, kertoo ESPN.

Fred, 36, pyöräili vanhan seuransa Cruzeiron kotikaupungista Belo Horizontesta uuden seuransa Fluminensen omistamalle Laranjeiras Stadiumille. Hän lähti matkaan maanantaina ja pääsi Rio de Janeiroon perjantaina.

Brasilian A-maajoukkueessa 29 kertaa esiintynyt Fred heilutti Fluminensen pelipaitaa Rion tyhjillä kaduilla saapuessaan perille.

Fred keräsi tempauksellaan lahjoituksia köyhille perheille. Matkaa sponsoroineet yritykset lahjoittivat neljä ruokapakkausta jokaista hänen polkemaansa kilometriä kohden.

Fluminense ja Fred solmivat tällä viikolla pelaajasopimuksen, joka ulottaa kesään 2022 asti. Hän edusti Fluminensea jo vuosina 2009-16 voittaen seurassa kaksi Brasilian mestaruutta. Fred on 172 osumallaan Fluminensen historian kolmanneksi paras maalintekijä.

Urallaan Fred on edustanut Cruzeiron ja Fluminensen lisäksi myös brasilialaisia América Mineiroa ja Atlético Mineiroa sekä ranskalaista Lyonia.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.