Liga NOS
Gil Vicente – Famalicão
Tiistai 09.06. klo 23:00

Portugalin liigaa pelataan pitkin viikkoa ja myöhään tiistaina vuorossa on Gil Vicenten ja Famalicãon välinen kamppailu. Gil Vicenten tilanne sarjassa on melko kädenlämpöinen, sillä sarjataulukon keskivaiheilla majailevalla joukkueella ei tunnu olevan suurempia toiveita europaikoille, mutta putoamisvaaraakaan ei pitäisi olla. Komeettamaista kautta pelaava sarjanousija Famalicão on sen sijaan mukana jopa europaikkojen jaossa.

Gil Vicenteä on ollut tällä kaudella vaikea voittaa kotiareena Barcelosilla, sillä jopa puolet kauden otteluista on tahkottu tasapelejä. Vitor Oliveiran suojatit aloittivat sarjan uudestaan vaisusti, sillä putoamisviivan alla oleva Portimorense vei pisteet lukemin 1-0. Claude Goncalves sai korttitilinsä täyteen tässä ottelussa ja huilaa pelikieltonsa pois. Sandro Liman pelaamisesta on heitetty ilmaan kysymysmerkkejä ja tehokkaan kärkimiehen puuttuminen olisi paha isku isännille.

Famalicão teki heti tauon jälkeen kovan suorituksen, kun se kaatoi kotonaan Porton 2-1. Joukkue on vain kolme pistettä neljäntenä olevaa Sportingia perässä, joten jopa Eurooppa-liigan karsinta siintää huikeaa kautta pelaavan nousijajoukkueen silmissä. Perinteisesti Portugalissa kotietu on kovaa luokkaa, mutta yleisön puuttuminen syö sitä jonkun verran. Pelikieltojaan vierailta sovittelevat Néhuen Perez sekä Alex Centelles.

Lyö vetoa ottelusta:

Porton kaataminen on sen verran kova referenssi, että tyhjien katsomoiden edessä Famalicão on suosikkini ottelussa. Vedotkin lähtevät vierasvoitolle – vetosuositus on Famalicão voittaa ottelun kertoimella 2,60.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS