Isot saappaat täytettävänä – Kosovon maajoukkuekärkeä huhutaan Timo Wernerin korvaajaksi

© Kuva: Getty Images

Kerroimme torstaina, että RB Leipzigin ja Saksan maajoukkueen maalitykki Timo Werner on siirtymässä ensi kaudeksi Valioliigan Chelseaan. Bildin tietojen mukaan Werner tekisi Chelsean kanssa viisivuotisen sopimuksen, siirtosumman ollessa noin 60 miljoonaa euroa. Summa on Wernerin sopimukseen sisältyvä ulosostopykälä, joka on lunastettava kesäkuun puoliväliin mennessä.

Saksalaismedian mukaan RB Leipzig on jo lähellä löytää Wernerille seuraajan. Bundesliigassa kolmantena oleva Leipgiz pyrkii Weltin mukaan sopimukseen Werder Bremenin 23-vuotiaan Milot Rashican kanssa.

Wernerin tavoin myös Rashican sopimuksen ulosostoklausuuli on voimassa vain kesäkuun 15:nteen päivään saakka. Mikäli Bremen säilyy Bundesliigassa, on ulosostohinta 38 miljoonaa euroa. Jos nyt putoamisviivan alla oleva Bremen putoaa, täytyy Rashicasta maksaa vain 15 miljoonaa euroa.

Rashiva viihtyy parhaiten vasempana laitahyökkääjänä, mutta hän pystyy pelaamaan myös kärjessä tai piilokärkenä. Oikeajalkainen pelaaja on tehnyt tällä kaudella 25 bundesliigaottelussa seitsemän maalia ja syöttänyt viisi osumaa. Kaikki maalit syntyivät syyskauden aikana. Viime kauden 26 sarjaottelussa syntyi yhdeksän maalia ja viisi maalisyöttöä.

Milot Rashica pelasi juniorina Albanian maajoukkueessa, mutta vaihtoi vuonna 2016 Kosovon paitaan. Maajoukkuedebyyttinsä Rashica teki Suomea vastaan elokuussa 2016. Nyt hän on pelannut 25 A-maaottelua, ja tehnyt niissä neljä maalia.

Werder Bremen maksoi tammikuussa 2018 Rashicasta hollantilaiselle Vitesselle seitsemän miljoonaa euroa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.