Jaro vahvistui Kakkosessa kovaa jälkeä tehneellä maalitykillä

© Kuva: Pekka Mäntylä

Ykkösen kauteen valmistautuva Jaro tiedotti keskiviikkona kotisivuillaan uudesta pelaajavahvistuksesta. Jaroa vahvistaa yksivuotisella sopimuksella 21-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä Wilterlynd Inalien.

Inalien sai ensimmäisen sopimuksensa Jaroon jo helmikuussa 2019. Tuolloin sopimus oli vain kahden kuukauden mittainen. Siihen sisältynyttä optiota loppukauden jatkosta Jaro ei kuitenkaan käyttänyt, ja niinpä hän pelasi sarjakauden 2019 Kakkosen JBK:ssa – samassa kaupungissa siis.

Inalien teki Jarolle Suomen Cupissa 2019 maalin ainoassa pelaamassaan ottelussa. JBK:ssa jälki oli kuitenkin erinomaisen tuhoisaa. Inalien teki 21 ottelussa 20 maalia ja syötti kolme osumaa. Hän oli kaikki lohkot huomioon otettuna Kakkosen toiseksi paras maalintekijä SJK Akatemian Joonas Lepistön (23 maalia jälkeen).

Will Inalien saapui Pietarsaareen keskiviikkona ja on heti Jaron käytettävissä.