SuomiFutis » Karmaisevan loukkaantumisen kokenut Jaron pelaaja puhui tapahtuneesta Ilta-Sanomille – luut poikki ja kausi ohi: ”Ihan törkeä taklaus”

Karmaisevan loukkaantumisen kokenut Jaron pelaaja puhui tapahtuneesta Ilta-Sanomille – luut poikki ja kausi ohi: ”Ihan törkeä taklaus”

© Kuva: Juha Tamminen

Lauantaina Ykkösessä todistettiin kamalaa loukkaantumista, kun FF Jaron puolustaja Johan Brunell joutui ikävän taklauksen kohteeksi. Taklaajana oli AC Kajaanin Jules Yves Samnda.

Ottelussa pelattiin jopa 25 minuuttia lisäaikaa, sillä loukkaantumisen takia pelin jatkuminen viivästyi pitkään.

Ilta-Sanomat haastatteli Brunellia, joka kiidätettiin sairaalaan ja leikattiin sunnuntaina.

− No, ihan hyvin menee nyt, kun sain paljon särkylääkettä. Kipu eilen oli ihan sanoin kuvaamaton. Se sattui niin paljon. En löydä sanoja, Brunell kertoi IS:lle.

Brunellin kausi on ohi, vaikka Ykkösen sesonki starttasi vasta. Brunellin pohje- ja sääriluut nimittäin katkesivat taklauksen seurauksena.

− Yritin vetää oikealla jalalla hyvästä paikasta. Kajaanin pelaaja laittoi jalat eteen ja nappasi oikean jalkani. Tiesin heti, että se jalka on ihan poikki, Brunell murehti.

Jaron päävalmentaja Nicklas Kackö kuvaili kajaanilaispelaajan taklausta törkeäksi. Brunell oli samaa mieltä.

− Ihan törkeä taklaus. En tiedä, miten tilanteeseen voi mennä tuolla tavalla. Miten voi hypätä noin, molemmat jalat napit edellä? Totta kai laukaus pitää yrittää blokata kun vastustaja laukoo, mutta ei sitä noin voi tehdä, Brunell sanoi.

AC Kajaanin kapteeni on ollut 29-vuotiaaseen Brunelliin yhteydessä ja tilannetta on pyydetty anteeksi. Taklaaja itse ei kuitenkaan ole henkilökohtaisesti Brunellille tapahtunutta pahoitellut.

− En tiedä, mitä hänelle sanoisinkaan. Parempi, etten sano nyt mitään, Brunell totesi.

Koko Ilta-Sanomien jutun voit lukea TÄSTÄ.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.