SuomiFutis » Karmaisevan loukkaantumisen kokenut Jaron pelaaja puhui tapahtuneesta Ilta-Sanomille – luut poikki ja kausi ohi: ”Ihan törkeä taklaus”

Karmaisevan loukkaantumisen kokenut Jaron pelaaja puhui tapahtuneesta Ilta-Sanomille – luut poikki ja kausi ohi: ”Ihan törkeä taklaus”

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Lauantaina Ykkösessä todistettiin kamalaa loukkaantumista, kun FF Jaron puolustaja Johan Brunell joutui ikävän taklauksen kohteeksi. Taklaajana oli AC Kajaanin Jules Yves Samnda.

Ottelussa pelattiin jopa 25 minuuttia lisäaikaa, sillä loukkaantumisen takia pelin jatkuminen viivästyi pitkään.

Ilta-Sanomat haastatteli Brunellia, joka kiidätettiin sairaalaan ja leikattiin sunnuntaina.

− No, ihan hyvin menee nyt, kun sain paljon särkylääkettä. Kipu eilen oli ihan sanoin kuvaamaton. Se sattui niin paljon. En löydä sanoja, Brunell kertoi IS:lle.

Brunellin kausi on ohi, vaikka Ykkösen sesonki starttasi vasta. Brunellin pohje- ja sääriluut nimittäin katkesivat taklauksen seurauksena.

− Yritin vetää oikealla jalalla hyvästä paikasta. Kajaanin pelaaja laittoi jalat eteen ja nappasi oikean jalkani. Tiesin heti, että se jalka on ihan poikki, Brunell murehti.

Jaron päävalmentaja Nicklas Kackö kuvaili kajaanilaispelaajan taklausta törkeäksi. Brunell oli samaa mieltä.

− Ihan törkeä taklaus. En tiedä, miten tilanteeseen voi mennä tuolla tavalla. Miten voi hypätä noin, molemmat jalat napit edellä? Totta kai laukaus pitää yrittää blokata kun vastustaja laukoo, mutta ei sitä noin voi tehdä, Brunell sanoi.

AC Kajaanin kapteeni on ollut 29-vuotiaaseen Brunelliin yhteydessä ja tilannetta on pyydetty anteeksi. Taklaaja itse ei kuitenkaan ole henkilökohtaisesti Brunellille tapahtunutta pahoitellut.

− En tiedä, mitä hänelle sanoisinkaan. Parempi, etten sano nyt mitään, Brunell totesi.

Koko Ilta-Sanomien jutun voit lukea TÄSTÄ.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS