Bundesliga
Leverkusen – Bayern München
Lauantai 06.06. klo 16:30

Bundesligan lauantainen herkkupala on Leverkusenin ja Bayern Munchenin välinen koitos, jossa isännät taistelevat Mestarien liigan paikasta ja vieraat yrittävät raapia tarvittavat pisteet, jotta mestaruus saataisiin varmistettua hyvissä ajoin ilman suurempaa hikoilua. Leverkusenin lähtö kauden lopetukseen on ollut yhtä kauneusvirhettä lukuun ottamatta kelvollinen. Bayern München puolestaan on jatkanut siitä, mihin maaliskuussa jäi – eli olemalla sarjan paras joukkue.

Leverkusenilla on nyt alla kaksi puolivillaista ottelua: kammottava kotitappio Wolfsburgille ja hieman ansioton vierasvoitto Freiburgista. Tietysti hyvän joukkueen merkki on, että kehnommallakin pelillä pärjätään, mutta lauantaina vastus on Euroopan ehdotonta huippua, eikä moinen läpsyttely tule kantamaan pitkälle. Lukas Hradeckyltä vaaditaan lauantaina huippusuoritusta – mies oli todella kovassa lyönnissä, kun joukkueet viimeksi kohtasivat. Kannattaa seurata, pääseekö tärkeä Kevin Volland jo kentälle lauantaina.

Bayern München on ollut tauon jälkeen umpiroutaa – neljä voittoa yhteismaalein 13-2 ja vain Dortmund on tarjonnut Hans-Dieter Flickin suojateille kunnon vastuksen. Philippe Countinho ja Thiago ovat loukkaantuneita, mutta müncheniläisten luokka on kestänyt nämä menetykset todella hienosti. Bayernin sarjajohto on viime kierroksilla vankistunut, mutta on aivan varmaa, että vielä ei joukkueella ole ulospuhalluksen paikka – vieraat tulevat varmasti päälle koko voimallaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Bayern on tässä ottelussa jättisuosikki – mikä tahansa muu tulos kuin vierasvoitto yllättäisi kovasti. Tasoituksellisessa vierasvoitossa on valueta ja lyödään vetoa siitä, että Kusen kaatuu vähintään kahdella maalilla: vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Bayern München -1.5 kertoimella 2,22.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO