Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen eteni finaaliin – tuhkimotarina Saksan cupissa päätökseen

© Kuva: Getty Images

Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen nähdään Saksan cupin finaalissa. Leverkusen kukisti tiistai-iltana pelatussa välierässä Saarbrückenin vakuuttavasti lukemin 3-0.

Leverkusen hallitsi kenttätapahtumia alusta lähtien selvästi, eikä kolmea sarjaporrasta alempana pelaavalla kotijoukkueella ollut juurikaan mahdollisuuksia. Vieraiden maaleista vastasivat Moussa Diaby, Lucas Alario sekä Karim Bellarabi.

Hradecky sai olla maalillaan melko rauhassa koko illan. Huuhkajien ykkösvahdille kertyi lopulta kaksi torjuntaa.

Saarbrückenin tarina tämän vuoden DFB Pokalissa on ollut satumainen. Siitä tuli historian ensimmäinen neljännella sarjatasolla oleva seura, joka on edennyt turnauksen välieriin. Matkalla välieriin se pudotti kaksi Bundesliigan seuraa, sekä kaksi joukkuetta 2. Bundesliigasta.

Toinen välierä käydään Bayern Münchenin ja Frankfurtin välillä keskiviikkona. Vuonna 2018 Hradecky pääsi juhlimaan Saksan cupin voittoa Frankfurtin paidassa. Finaalissa kaatui tuolloin Bayern lukemin 3-1. Hradecky oli cupin finaalissa myös vuonna 2017, mutta silloin hän ei vielä päässyt nostamaan pokaalia ilmaan.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.