© Kuva: Getty Images

Manchester City – Arsenal: Vihdoin Valioliigaa

Valioliiga
Manchester City – Arsenal
Keskiviikko 17.06. klo 22:15

Moni jalkapallon ystävä on odottanut keskiviikkoa vesi kielellä, sillä Valioliiga jatkaa kautta noin sadan päivän pakkotauon jälkeen. Loppupelit pelataan erikoisissa olosuhteissa ja ilman yleisöä, mutta tämä kausi ansaitsee tulla pelatuksi loppuun. Keskiviikkona vuorossa ovat 29. kierroksen rästipelit.

Manchester Cityn tauko on mennyt kabineteissa, sillä seura yrittää kumota UEFAn langettaman sanktion, joka jättäisi sen pihalle europeleistä seuraavan kahden kauden ajaksi. Viheriön puolella näyttää lohdullisemmalta, sillä loukkaantuneet avainpelaajat on saatu pelikuntoon ja Pep Guardiolalla on mistä valita keskiviikkona. Valioliigassa motivaatio ei ole tapissa, mutta elokuussa jatkuviin Mestarien liigan peleihin City haluaa olla valmis, joten Guardiola ei varmasti suhtaudu näihin peleihin yliolkaisesti.

Arsenalilta on tauon jälkeen poissa Calum Chambers sekä Lucas Torreira. Mikel Artetan tultua ruoriin Arsenalin tulokset ovat olleet hyviä, mutta kieltämättä Rouva Fortuna on ollut Artetan puolella tähän asti. On mielenkiintoista nähdä, onko Arteta saanut tehtyä mitään Gunnersin hasardiherkälle puolustukselle – testi tulee olemaan sen suhteen erittäin kova. Arteta toimi aikaisemmin Guardiolan apuvalmentajana, joten Pepin metkut ovat siltä osin tiedossa.

Lyö vetoa ottelusta:

City vei joukkueiden ensimmäisen kauden kohtaamisen puhtaasti ja on iso suosikki myös keskiviikkona. Kotietu ottaa hieman osumaa, mutta siitä huolimatta ainoa suunta vedoille on kotimenestys – otan kantaa vähintään kahden maalin voitosta. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Manchester City -1.5 kertoimella 1,88.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.