Liga NOS
Maritimo – Vitória Setúbal
Torstai 04.06. klo 20:00

Myös Portugalin liiga palasi pandemiatauolta ja ensimmäiset pelit pelattiin eilen. Illan jysky koettiin Famalicaossa, jossa Porto hävisi vahvaa kautta pelaaville isännille 2-1. Sarjataulukon alakerrassa Portimorense palasi tauolta voiton merkeissä ja tämä lisää painetta tämän illan peliin Maritimo Funchalille, joka oli tauon alkaessa sarjassa viidentenätoista viisi pistettä putoamisviivan yläpuolella. Vastaan asettuu alemman keskikastin Vitória Setúbal.

Madeiralaisten kausi ei ole ollut helppo ja José Gomes oli sarjan jäädessä paussille potkuhuhujen kohteena. Lomasaarelaiset hävisivät kolme viimeistä ottelua, joten tauolla ovat hyvät neuvot olleet kalliita. Maritimon kotisaldo ei näytä mitenkään kummoiselta, mutta esim. sarjan kärkijoukkueista Porto ja Sporting ovat jättäneet sinne pisteitä tällä kaudella. Hyökkäävä keskikenttämies Edgar Costa jatkaa tässä ottelussa pelikieltonsa lusimista.

Vitória Setubal on Maritimon yläpuolella sarjataulukossa, mutta joukkueen ongelmat liittyvät selkeästi maalintekoon: tulivoimaltaan vaatimattoman Vitórian paras maalintekijä sarjassa on kolme häkkiä paukuttanut keskikenttämies Carlinhos. Ennen taukoa Vitória pelasi mainion tasapelin kotona Benficaa vastaan, mutta joukkueen edelliset voitot ovat tammikuulta. Vieraiden terveystilanne on isäntien lailla hyvä, mutta keskikentän pohjalla operoiva José Semedo kärsii tässä ottelussa pelikieltoaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä ottelussa ei lähtökohtaisesti maaleilla mässäillä, mutta sen vetomarkkinat ovatkin haistelleet oikein. Tilastoista huolimatta Funchal ei ole helppo paikka vierailla ja vaikka erityisolosuhteet voivat kotietua koetellakin, otan kevyen kannanoton kotivoiton suuntaan: Maritimo voittaa ottelun kertoimella 2,24.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS