© Kuva: Juha Tamminen

MP – Haka: Suomen Cupin pudotuspelit vihdoin käyntiin

Suomen Cup
MP – Haka
Tiistai 16.06. klo 20:00

Jalkapallokautta ollaan tällä hetkellä toden teolla avaamassa Suomessa poikkeuskevään jälkeen: viikonloppuna tahkottiin pelit jo kakkosessa ja tällä viikolla pelataan ensimmäinen pudotuspelikierros Suomen Cupissa, jossa lohkojen jälkeen selvisi jatkoon kuusitoista joukkuetta. Nosto otetaan tiistain kamppailusta Mikkelistä, jossa paikallinen MP haastaa hienon alkukauden pelanneen Hakan.

MP nousi suvereenin viime kauden päätteeksi Ykköseen. Joukkuetta on vahvistettu tajukkaasti ja kentän laidalle on paikattu monissa liemissä keitetty valmentaja Juha Pasoja. Cupin lohkovaiheessa MP aloitti hyvin ja varmisti jatkopaikkansa käytännössä kolme ensimmäistä ottelua voittamalla. Loput ottelut sujuivat hieman nahkeammin, mutta yleiskuva joukkueesta oli hyvä. Ennen tätä ottelua MP kukisti paikallisvastustajansa Pallo-Kissat harjoitusottelussa 0-3. Poissa tiistaina ovat loukkaantunut Juuso Tarvainen sekä cupissa edustuskelvoton Jonathan Dunyin.

Hakan nousu Veikkausliigaan oli viime kaudella komeaa katsottavaa. Teemu Tainio on todella kova valmentaja ja vahvistettu joukkue on valmis tämän kauden haasteisiin. Cupin lohkon se selvitti tappioitta ja ennen tiistain ottelua se on pelannut kaksi harjoituspeliä: tasapelin SJK:ta vastaan ja 1-0 voiton TPS:stä. Joukkue on valmis jatkamaan tosipelejä ja loukkaantumisia ei tällä hetkellä ole tiedossa.

Lyö vetoa ottelusta:

MP on Ykköseen mukava joukkue, mutta tasoeroa vieraisiin löytyy silti aika lailla. Odotan Hakan jatkavan vahvoja esityksiään ja hakevan Mikkelistä jatkopaikan. Vetosuositus on vähintään kahden maalin voitosta: Tasoitus 1-0, Haka kertoimella 2,07.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.