FA Cup
Norwich – Manchester United
Lauantai 27.06. klo 19:30

Viikonloppuna saarivaltakunnassa pelataan FA Cupin puolivälierät, joista nosto otetaan lauantain mielenkiintoisesta ottelusta Norwichin ja Manchester Unitedin välillä. Norwich näytti viikolla säästelevän tähän otteluun, sillä Daniel Farke harjoitti tappiollisessa Everton -ottelussa rotaatiota: Teemu Pukki, Emi Buendia sekä Todd Cantwell aloittivat kaikki penkillä ja pääsivät kentälle vasta toisella jaksolla.

Farke ei siis käyttänyt parhaita aseitaan ottelussa, jossa panoksena oli pääseminen takaisin säilymiskamppailuun. Norwichin ero on sarjassa säilymiseen edelleen kuusi pistettä, joka on seitsemän ottelua jäljellä sangen kova ero kiinni kirittäväksi. Vaikka parhaat voimat todennäköisesti tähän otteluun palaavatkin, ovat Norwichin puutteet käyneet pitkin kautta hyvin selviksi. Tähän peilaten kahdeksan parhaan joukkoon selviäminen FA Cupissa on hyvä suoritus.

Ole Gunnar Solskjaer puolestaan marssitti viikolla kentälle vahvan kokoonpanon, joka jyräsi tauon jälkeen vaisusti esiintyneen Sheffield Unitedin puhtaasti alleen. United tulee tekemään kaikkensa, jotta nousisi Mestarien liigan paikkaan oikeuttavaan neljän parhaan joukkoon liigassa. Niinpä rotaatio on hyvinkin mahdollista tässä ottelussa – Sergio Romero on tähänkin asti urakoinut cupissa ja eri pelipaikoille on hyvin vaihtoehtoja, sillä joukkueen terveystilanne on hyvä.

Lyö vetoa ottelusta:

Norwichin otteet eivät herätä luottamusta, vaikka parhaat voimat tähän otteluun saadaankin. Käytettävissä oleva alakerta on riittämätön. United näyttää tällä hetkellä hyvältä ja pienellä rotaatiollakin se on jättisuosikki tässä ottelussa. Vetosuositukseen otetaan Unitedin vähintään kahden maalin voittoa: Aasialainen tasoitusveto, Manchester United -1.5 kertoimella 2,35.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO