RB Leipzig jatkoi tauon jälkeen voittamattomana ja kohenteli asemiaan europaikkataistelussa

© Kuva: Getty Images

RB Leipzig haki Kölnistä 4−2-vierasvoiton Saksan Bundesliigan maanantai-illan ainoassa pelissä. Leipzig nousi voitollaan sarjassa kolmanneksi ohi Borussia Mönchengladbachin ja Bayer Leverkusenin.

Köln aloitti maalinteon seitsemännellä minuutilla Jhon Córdoban osumalla, mutta Patrik Schick tasoitti puntit 20. minuutilla. Tauolle Leipzig siirtyi 2−1-johdossa Christopher Nkunkun 38. peliminuutin maalilla.

Maalintekijätilaston kakkonen Timo Werner lisäsi Leipzigin johdon kahteen maaliin, kun hän teki kauden 25. osumansa toisen puoliajan alussa. Anthony Modesten kavennus syntyi viisi minuuttia Wernerin maalin jälkeen, mutta Modesten maalista ehti kulua vain kaksi minuuttia ennen Dani Olmon 4−2-loppulukemat viimeistellyttä ratkaisua.

Kölnin ja RB Leipzigin otteluissa on tauon jälkeen nähty paljon maaleja. Kölnin pelien maalimäärät ovat olleet yhteensä 4, 4, 4 ja 6, kun koronaviruksen aiheuttamalta tauolta on palattu. Leipzigin peleissä on nähty 2, 5, 4 ja 6 täysosumaa.

Sijalla 11 jatkava Köln on pelannut tauon jälkeen kaksi tasapeliä ja hävinnyt kahdesti. RB Leipzigilla on myös kaksi tasapeliä, mutta kaksi muuta peliä ovat olleet sarjakolmoselle voitokkaita.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!