© Kuva: Getty Images

Werder Bremen – Frankfurt: Jatkaako Moisanderin Werder nousuaan?

Bundesliga
Werder Bremen – Frankfurt
Keskiviikko 03.06. klo 21:30

Bundesligan keskiviikkopelissä putoamisviivaa kiinni jahtaava Werder Bremen ottaa mittaa alemman keskikastin Eintracht Frankfurtista. Bremeniläiset ovat ottaneet viimeisestä kolmesta ottelustaan seitsemän pistettä, kun taas Frankfurt katkaisi viime kierroksella pitkän voitottoman putkensa. Riittääkö kotijoukkueen tsemppi tänäänkin pisteille?

Niklas Moisanderin johtama alakerta on saanut rivinsä kunnioitettavasti kuntoon katastrofaalisen Leverkusen -ottelun jälkeen ja takaiskuilta on vältytty viimeiset kolme peliä. Ylöspäin ei joukkue ole ihmeitä esittänyt, mutta kahdessa ottelussa on kairattu kolmen pisteen arvoiset maalit. Hyvistä tuloksista huolimatta en lähde vielä nostamaan Werderin rankingia, vaikka viimeaikaiset tulokset kasvattavat varmasti itseluottamusta. Poissaoloja isännillä voi olla pahimmillaan kourallinen.

Frankfurt onnistui hakemaan viime ottelussa Wolfsburgilta pisteet. Tätä ennen Adi Hütterin suojatit onnistuivat jotenkin sössimään tasapelin Freiburgia vastaan, vaikka olivat ottelussa selkeästi niskan päällä. Aiemmissa otteluissa menestyksen tiellä olivat ennen kaikkea kivikovat vastukset sarjan kärkipäästä. Kokoonpanotilanne Eintrachtilla on selkeästi isäntiä parempi ja papereissani se on edelleen parempi joukkue.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetomarkkinoilla Frankfurt on mallattu vain niukaksi suosikiksi. Vaikka Bundesligan vierasvoittoisat tulokset menevät osaksi tilastollisen kohinan piikkiin, tuntuu yleisön puuttumisella olevan vaikutuksia kotietuun. Vierasvoitto riittää näillä kertoimilla peleihin: vetosuositus on Frankfurt voittaa ottelun kertoimella 2,50.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.