Bundesliga
Werder Bremen – Wolfsburg
Sunnuntai 07.06. klo 14:30

Sunnuntaina Niklas Moisanderin ja kumppanien taistelu sarjapaikasta jatkuu täydellä teholla Wolfsburgia vastaan. Wolfsburg on sarjassa kuudentena ja sen loppukauden haaste liittyy Eurooppa-liigan karsintapaikkaan – kaksi voittoa putkeen ottanut Hoffenheim on noussut tasapisteisiin kisaamaan kuudennesta sijasta.

Werder ei ole viime otteluissaan esittänyt vallan ihmeitä. Varsinkin maalinteko on tökkinyt. Viikolla joukkue taisteli ensimmäisen puoliajan tasapäin Frankfurtia vastaan, mutta toisella jaksolla Florian Kohfeldtin suojatit olivat vastaantulijoita ja hävisivät jälleen yhden kotipelin. Viikko-ottelun rasitus voi myös tämän ottelun edetessä kääntyä isäntiä vastaan, vaikka vaihtoja saa tämän hetken pelissä enemmän tehdäkin. Poissaoloja Werderillä on edelleen kourallisen verran.

Wolfsburg painii vielä pahempien poissaolojen kanssa: pahimmillaan poissa saattaa olla jopa kahdeksan pelaajaa. Viime viikonloppuna Wolfsburg hävisi tasaisen ottelun Frankfurtille ja sitä ennen viikolla autokaupungin pojat järkyttivät Leverkusenia oikein kunnolla ja hakivat pisteet lukemin 1-4. Valmentaja Oliver Glasner odottaa ykköskärki Wout Weghorstin pääsevän uudestaan maalien makuun – tähän mennessä verkko on heilunut 11 kertaa, mutta tauon jälkeen on ollut hiljaista.

Lyö vetoa ottelusta:

Wolfsburg on ottelussa suosikki, mutta ei Werder ottelurasituksestaan huolimatta niin pihalla tästä taistosta ole, kuin kertoimista voisi päätellä. Kotitasoituksessa on tarjolla voitollista peliä: vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Werder Bremen +0.5 kertoimella 1,82.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO