FA Cup
Arsenal – Manchester City
Lauantai 18.07. klo 21:45

Viikonloppuna pelataan perinteisistä perinteisimmän FA Cupin välierät ja lauantaina vastakkain ovat turnauksen kaikkien aikojen menestyksekkäin joukkue Arsenal sekä viime vuoden cup-mestari Manchester City. Joukkueet kohtasivat viimeksi kuukausi sitten Valioliigassa, jolloin City oli selvästi parempi lukemin 3-0.

Arsenalin kenraaliharjoitus ennen välierää sujui viikolla voitokkaasti, kun Mikel Artetan suojatit hyödynsivät Liverpoolin virheet ja kairasivat vastoin pelitapahtumia 2-1 voiton. Arteta teki viisi muutosta avauskokoonpanoon, sillä paukkuja haluttiin säästää tärkeään välierään. Artetan alaisuudessa peli sujuu, mutta ei Gunnersin puolustus edelleenkään ole aivan täysin vakuuttanut. Virheitä tulee edelleen liikaa. Bernd Leno puuttuu edelleen tolppien välistä ja melko monella pelurilla on muutenkin kolhuja – mutta kentälle saadaan silti hyvä yhdistelmä.

City joutui viikkopelissään yllättävän tiukoille Bournemouthin kanssa, vaikka lopulta voittikin. Pep Guardiolan suojatit ovat sementoineet liigassa toisen sijansa, joten tähän peliin pannaan parasta kentälle – Claudio Bravo on torjunut tähän asti Cupissa, mutta on nyt loukkaantunut. City sai alkuviikosta hyviä uutisia, kun urheilun kansainvälinen välitystuomioistuin kumosi joukkueen europelikiellon. City on varmasti tähän otteluun huippumotivoitunut ja joukkue on lähes terve.

Lyö vetoa ottelusta:

City on luonnollisesti suurehko suosikki ottelussa, mutta otteitaan parantaneen Arsenalin yli ei tällä hetkellä ole aivan yksinkertaista kävellä, kuten viikollakin Pool sai huomata. Arsenal saa tasoitusvedossa sen verran eteen, että maalin tappiollakin vielä pääsee lunastuksen makuun. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Arsenal +1.5 kertoimella 1,95.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO