© Kuva: Getty Images

Atalanta – Brescia: Heikko Brescia saa kyytiä

Serie A
Atalanta – Brescia
Tiistai 14.07. klo 22:45

Tiistaina Serie A:ssa pelataan yksi ottelu, jossa vastakkain ovat sarjan kärkipaikoista taisteleva Atalanta ja putoamiskurimuksessa rypevä Brescia. Joukkueilla on sarjataulukossa iso ero ja tasoeroa on kentälläkin todella paljon. Niinpä mikä tahansa muu tulos kuin kotivoitto olisi tiistaina huikea yllätys.

Atalanta pelasi viikonloppuna hienon ottelu Juventusta vastaan ja olisi ansainnut voiton. Juventukselle käsivirheistä tuomitut rangaistuspotkut tasasivat kuitenkin puntit ja pisteet jaettiin lukemin 2-2 Atalantan selkeästä dominoinnista huolimatta. Tiheässä ottelurytmissä Gian Piero Gasperini saattaa harjoittaa ennakkoon heikompaa Bresciaa vastaan kierrätystä. Kentälle tulee joka tapauksessa oleellisesti vieraita vahvempi kokoonpano.

Brescia jatkoi alakuloista pyristelyään ja hävisi kotona Romalle 0-3. Joukkueen vuotava puolustus ei ole pystynyt auttamaan Jesse Jorosta yhtään ja säkenöivää futista pelaavaa Atalantaa vastaan voi ongelmia odottaa lisää, sillä puolustuksen keskustasta puuttuu tärkeä Andrea Cistana. Teoreettisesti vierailla on vielä mahdollisuus nousta säilyjän paikalle, mutta viimeaikaisten otteiden valossa se ei vaikuta todennäköiseltä.

Lyö vetoa ottelusta:

Vaikka tätä ottelua kääntelisi miten, odotan reilua kotivoittoa ja myös veto lähtee Atalantan isosta voitosta. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Atalanta -2.5 kertoimella 2,05. Vähintään kolmen maalin voitolla siis lunastetaan.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

Kertoimet ottelulleAtalanta BC - Brescia14.07.2020