Brasilialaiskärki paljastaa: Aikoo poistua Kiinasta – on saanut yhteydenottoja Mestarien liigassa pelaavilta seuroilta

© Kuva: Getty Images

Hulk siirtyi Zenitistä Kiinan pääsarjassa pelaavan Shanghai SIPG:n riveihin kesällä 2016. Kiinalaisseura maksoi Hulkista yli 50 miljoonaa euroa.

33-vuotias brasilialaiskärki on tehnyt Shanghaissa kovaa jälkeä. 125 ottelussa on syntynyt 69 täysosumaa ja 53 maalisyöttöä.

Entinen Brasilian A-maajoukkuekärki kertoi Globoesporten haastattelussa poistuvansa Kiinasta joulukuussa, jolloin hänen sopimuksensa Shanghai SIPG:n kanssa päättyy. Hulk paljasti saaneensa yhteydenottoja Mestarien liigassa pelaavilta seuroilta.

– Sopimukseni päättyy joulukuussa. Olen jo tavannut seuran ja kertonut heille, etten halua tehdä jatkosopimusta. Nyt olen saanut useita yhteydenottoja monista maista. Pitää paikkansa, että niiden joukossa on tarjouksia suurilta eurooppalaisilta seuroilta, jotka ovat mukana Mestarien liigassa. Olen saanut tarjouksia myös Brasiliasta ja Kiinasta, mutta en halua jäädä tänne, Hulk kertoi.

Hulk tiedostaa tuovansa menestystä edustamilleen seuroille.

– Olin kolme ja puoli vuotta Japanissa, neljä vuotta Portugalissa, neljä vuotta Venäjällä ja nyt neljä vuotta Kiinassa. Kaikissa paikoissa tulin ja lähdin kunniakkaasti. Minua on aina arvostettu ja olen voittanut kaikissa pokaaleja.


EL CLÁSICO – 50€ LISÄVOITTO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö 1€ ennakkoveto Barcelonan tai Real Madridin 1×2-voitosta.

Saat joukkueesi voittaessa 50€ lisävoiton!