Juventus kaatoi myöhään maanantai-iltana käydyssä Serie A:n huippukamppailussa Lazion lukemin 2-1.

Kotijoukkueen molemmat maalit iski Cristiano Ronaldo. Ronaldo nousi samalla maalipörssissä Lazion Ciro Immobilen kanssa tasoihin. Immobile onnistui myös ottelussa maalinteossa. Molemmat ovat iskeneet nyt 30 osumaa.

Ronaldo on onnistunut viimeisessä kahdeksassa sarjaottelussa seitsemässä maalinteossa. Yhteensä hän on iskenyt näissä peleissä yhdeksän osumaa.

OptaPaolo

@OptaPaolo
30 - Cristiano #Ronaldo is the 3rd #Juventus player to score at least 30 goals in a single Serie A campaign, after Felice Borel (31 in 1933/34) and John Hansen (30 in 1951/52). Sublime.

#JuventusLazio #SerieA

OptaPaolo

@OptaPaolo
61 - Cristiano #Ronaldo is the fastest player to score 50 goals in Serie A (61 appearances) - among the players who made their debut since 1994/95. Sprinter.

Ronaldo iski avausmaalin rangaistuspotkusta 51. minuutilla. Toinen osuma syntyi vain kolme minuuttia myöhemmin. Lazion puolustajat hölmöilivät keskirajan tuntumassa toden teolla, ja menettivät pallon Ronaldolle ja Paulo Dybalalle, jotka pääsivät kahdestaan yksin läpi. Dybala syötti pallon lopulta Ronaldolle, joka siirsi pelivälineen tyhjään maaliin.

Vierasjoukkueen Immobile laukoi lohdutusosuman 83. peliminuutilla rangaistuspotkusta.

Juventus johtaa sarjaa kahdeksan pisteen erolla Internazionaleen, kun pelaamatta on neljä kierrosta. Atalanta on kolmantena pisteen perässä milanolaisia. Mestaruus olisi Juventukselle jo yhdeksäs perättäinen.