© Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti – SJK: Kestääkö lahtelaisten puolustus?

Veikkausliiga
FC Lahti – SJK
Keskiviikko 08.07. klo 18:30

Veikkausliigan kakkoskierros jatkuu keskiviikkona neljän ottelun voimin – otamme ennakon FC Lahden ja SJK:n välisestä kamppailusta. Pandemia aiheuttaa edelleen vaikeuksia otteluiden järjestämisessä ja tällä hetkellä Lahdessa kipuillaan oheismyynnin keskeyttämisestä ottelutapahtumissa viranomaisten vaatimusten jälkeen.

Helppoa ei ole ollut viime otteluissa kentälläkään: ensin tuli cupissa lähtö Interiä vastaan 5-0 tappion jälkeen ja sarja-avauksessa HJK osoittautui rutkasti paremmaksi – pisteet lähtivät vieraiden matkaan 0-4 lukemin. Vaikeuksia on ollut etenkin vastaiskujen hallinnassa, joihin FC Lahden alakerran eväät eivät ole riittäneet ollenkaan. Ilir Zenelillä on toisaalta ollut aikaa perehdyttää joukkuettaan paremmin taktiikkaansa ja merkittäviä poissaoloja ei pitäisi olla.

SJK aloitti sarjan 1-0 voitolla TPS:stä ja oli niukoista numeroista huolimatta selkeästi vieraita parempi joukkue. Joitakin poissaoloja Jani Honkavaaralla on edelleen – mm. Mehmet Hetemaj on pelikiellossa – mutta tärkeä Niko Markkula on oman pekkansa kärsinyt ja on käytettävissä. Hyvin puolustava ja vastaiskut taitava seinäjokisten ryhmä on FC Lahdelle etukäteen psyykaten vaikea vastustaja.

Lyö vetoa ottelusta:

FC Lahdella on vielä töitä alakertansa kanssa ja SJK:ta on pidettävä kiistattomana suosikkina keskiviikkona. Vetosuositus lähtee yksinkertaisesti suorasta vierasvoitosta, sillä kertoin on sangen palkitseva: SJK voittaa ottelun kertoimella 2,40.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

Kertoimet ottelulleFC Lahti - Seinajoen JK08.07.2020