Honka ja laitapelaaja Nasiru Banahene ovat solmineet kolmivuotisen sopimuksen. Banahene, 20, saapui viime elokuussa Honkaan lainalle unkarilaisesta MTK Budapestista, ja nyt hän siirtyy Espooseen pysyvästi.

Ghanalaislaituri pelasi debyyttikaudellaan Suomessa viidessä ottelussa. Kuluvalla sesongilla hän on esiintynyt jo kymmenessä kilpailullisessa koitoksessa. Veikkausliigan kolmella ensimmäisellä kierroksella hän pelasi Hongan avauksessa.

– Olen todella onnellinen, että saan jatkaa uraani täällä. Honka on hieno seura, ja olen tuntenut oloni alusta saakka kotoisaksi. Koen, että täällä voin kehittyä koko ajan paremmaksi ja paremmaksi pelaajaksi, ja samalla auttaa joukkuetta menestymään, kommentoi Banahene Hongan tiedotteessa.

– Pitkän prosessin jälkeen saimme tänään illalla Nasirun pysyvän siirron kaikki ehdot sovittua. Erilaisista ennenaikaisista tiedoista ja niiden motiiveista voisi kirjoittaa ihan oman tarinansa. Nasiru on yllättänyt tämän viimeisen vajaan vuoden aikana meidät todella positiivisesti. Neuvottelimme pitkään MTK Budapestin kanssa välillämme olleen lunastusoption ehdoista. Olemme kaikki tyytyväisiä lopputulokseen ja uskomme vahvasti siihen, että Nasiru jatkaa kehitystään samalla uralla mitä nyt olemme nähneet, sanoo Hongan manageri Hexi Arteva.

Honka on aloittanut kautensa Veikkausliigassa yhdellä voitolla ja kolmella tasapelillä.

FC Honka Miehet

@FCHonkaMiehet
📢 Nasiru Banahene pitkään sopimukseen Hongan kanssa!

Honka ja 20-vuotias ghanalainen laitapelaaja Nasiru Banahene ovat tehneet kolmen vuoden mittaisen sopimuksen.

Lue lisää ➡️ esporthonka.com/nasiru-banahen…

#MeOllaanHonka #Veikkausliiga