Kakkosen ottelussa huima yleisölukema – liki 1 700 katsojaa koronarajoitusten keskellä

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Kakkosessa pelattiin tänään yksi alkukauden odotetuimmista peleistä, kun Jyväskylän derbyssä asettuivat vastakkain JJK ja FC Vaajakoski. Ottelun ilmoitettu yleisömäärä kertoo selvää kieltä siitä, kuinka odotettu tapahtuma paikallispeli oli. Harjulle pakkautui nimittäin komeat 1 699 katsojaa – koronarajoitusten hillitessä edelleen yleisömääriä. Lukema päivittää Veikkausliigan avauskierroksen otteluista eilisen Haka-Hongan ( 1 500 katsojaa) sekä tänään pelatun Inter-RoPS -pelin (1 487 katsojaa).

Ottelu päättyi JJK:n 2-1 -voittoon. Ratkaisumaalin teki ilmeisen komealla soololla 35-vuotias Mikko Manninen, 262 veikkausliigaottelun veteraani. Aiemmat maalit syntyivät kulmapotkuja seuranneista maalinedushässäköistä. JJK:lta onnistui avausjaksolla Robin Saastamoinen ja FCV:n tasoituksen teki 65. minuutilla Matias Sarlin.

Sarlin on viidellä tehdyllä maalillaan Kakkosen C-lohkon maalipörssin kärjessä, ja neljän maalin Saastamoinen jaetulla toisella sijalla.

Loppuunmyyty ottelu JJK-FCV ei ollut, sillä peliin olisi voitu ottaa rajoitusten puitteissa korkeintaan 2 000 katsojaa, neljässä 500 katsojan lohkossa. Kotiinjääneitä tai vieraspaikkakuntalaisia miellytti otaksuttavasti kuitenkin sekin, että JJK välitti ottelusta maksuttoman striimin, jossa selostajana toimi itse legendaarinen Tapio Suominen.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS