Kansallista liigaa seitsemän täyden ottelukierroksen jälkeen johtava Tikkurilan Palloseura on tiedottanut kotisivuillaan ankarasta takaiskusta. TiPS:n kapteeni Roosa Ariyo kärsi akillesjännevamman ottelussa JyPK:iä vastaan, ja hänen kautensa on ohi.

TiPS on koko sarjan ainoa tappioton joukkue, sillä se on voittanut seitsemästä pelistään viisi, ja pelannut kahdesti tasan. 26-vuotiaalla Roosa Ariyolla on ollut alkukauden menestyksessä iso osa, sillä hän ehti tehdä peräti kuusi maalia kuudessa ottelussa – tasan puolet TiPS:n tekemistä maaleista. Lukemalla Ariyo on sarjan maalitilastossa toisena, kahdeksan maalia tehneen KuPS:n Gentjana Rochin jälkeen.

Viime kaudella Ariyo teki niin ikään kuusi maalia TiPS:lle, ja nyt oli menossa erinomainen vuosi, kunnes loukkaantuminen keskeytti kauden. Ariyo on pelannut yhden ottelun Suomen tyttöjen maajoukkueessa, mutta A-maajoukkueessa häntä ei ole nähty.

Kansallisen liigan seuraava ottelukierros pelataan vasta lauantaina 8.8., mutta TiPS on tositoimissa jo ensi lauantaina. Se kohtaa Suomen Cupin välierissä pelattavassa derbyssä PK-35 Vantaan.