Liverpoolin manageri Jürgen Klopp hehkuttaa keskikenttäpelaaja Adam Lallanaa, joka on todennäköisesti pelannut viimeisen pelinsä seuran riveissä.

Lallana, 32, solmi hiljattain kuluvan kauden loppuun asti ulottuvan jatkopestin, mutta sen jälkeen häntä odottavat uudet haasteet.

Lallana ei ole ollut mukana Liverpoolin kokoonpanossa sen jälkeen, kun Valioliiga palasi koronatauolta. Klopp ei missään nimessä halua riskeerata englantilaispelaajan tulevaisuutta sillä, että tämä loukkaantuisi uudelleen.

– Adam on, voi Luoja… on selvää, että Adam lähtee seurasta, Klopp toteaa.

Saksalainen sanoo kaipaavansa jo nyt kaikkea Lallanasta, vaikka tämä on edelleen seurassa.

– Hän on erinomainen pelaaja, harjoitteluun liittyvän laadun osalta yksi vaikuttavimmista pelaajista, joita minulla on elämäni aikana ollut. Hän on uskomaton ammattilainen, kehuu Klopp.

– Nyt meillä on vaikea tilanne, kunnioitan sitä paljon. Kaikki on hoidettu Adamin kanssa – hän on huippukunnossa, hän harjoittelee, ja kaikki on hyvin. Mutta tulevaisuus on hänen tulevaisuutensa. Jos me tarvitsemme apua kentälle, voimme saada sitä. Hän on siellä ja harjoittelee 100-prosenttisesti.

Klopp korostaa, että Lallana on ollut hänen managerikautensa aikana yksi Liverpoolin tärkeimmistä pelaajista.

– Voin vain toivottaa hänelle kaikkea hyvää tulevaisuuteen, ja minun näkökulmastani katsottuna hän on jo legenda täällä. Hän voi nyt aloittaa legendana olemisen jossakin muualla ensi kaudesta alkaen.

Lähde: Goal